Tomat-ikon

En frokostordning på dine præmisser

Firmafrokost fra os falder altid i god jord. Vi tilbyder nemlig en sund kantineordning til en god pris. Har du nogle særlige ønsker til menuen, så gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Det kan være, at du ønsker fredagsburgere, så finder vi ud af det.

Du bestemmer, om maden skal leveres, om du afhenter den hos os, eller om vores kokke skal tilberede den hos dig. Vælger du levering, tilbereder vi maden i vores eget køkken, pakker den i særlige kasser og sørger for, at frokosten bliver leveret til tiden hver eneste dag.

Frokostlevering

Vi tilbyder en sund og varieret frokostordning til en god pris. Har du særlige ønsker til menuen, så gør vi alt hvad vi kan for at imødekomme disse.

Lynstegt tun
Frokosten indeholder typisk en eller flere lune retter, der kan udgøre et hovedmåltid i sig selv, eller indgå som en del af en sammensat menu med salater og forskellige slags pålæg. Du vælger selv.
Langtidshævet økologisk surdejsbrød
Vi bager hver dag: Rugbrød og hvedebrød udgør grundstammen, de er altid langtidshævede på surdej med økologisk mel. Special guest stars kan også optræde, baguette, nan, focaccia eller andre specialiteter, der passer til dagens måltid.
Lune vegetarretter
Vegetarer får lige så meget kokkekærlighed lagt i deres retter, som kødspisere. Derfor er der selvfølgelig også lune vegetarretter, masser af grønt og stor, rig variation hver eneste dag.
 

Kantinedrift

Har din virksomhed eget køkken, kan vi stille et kokketeam til rådighed, som kommer og tilbereder frokosten i firmaet. Vi står for planlægning, indkøb, tilberedning og oprydning, så du blot skal nyde den gode frokost med dine kolleger.

forårssprøde grønsager

Grønsagerne spirer op. De første kartofler lurer lige under mulden. Alt er sprødt, knasende, grønt og frisk. Ah den første purløg er der allerede. Og rabarber, Og skovsyre. Og persille. Og alle krydderurterne, nu med tunge, grønne blade: salvie, timian.  

Men april, du er lidt kort i længden
maj er på trapperne
vi må nyde hvert sekund vi får
snart er børn på vej med bare tæer
ud mellem krabberne
snart skal lyse strande blege hår
endnu er det bare ikke sommer
det er liv og liv og liv der kommer
(Iben Krogsdal)