Tomat-ikon

En frokostordning på dine præmisser

Firmafrokost fra os falder altid i god jord. Vi tilbyder nemlig en sund kantineordning til en god pris. Har du nogle særlige ønsker til menuen, så gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Det kan være, at du ønsker fredagsburgere, så finder vi ud af det.

Du bestemmer, om maden skal leveres, om du afhenter den hos os, eller om vores kokke skal tilberede den hos dig. Vælger du levering, tilbereder vi maden i vores eget køkken, pakker den i særlige kasser og sørger for, at frokosten bliver leveret til tiden hver eneste dag.

Frokostlevering

Vi tilbyder en sund og varieret frokostordning til en god pris. Har du særlige ønsker til menuen, så gør vi alt hvad vi kan for at imødekomme disse.

Lynstegt tun
Frokosten indeholder typisk en eller flere lune retter, der kan udgøre et hovedmåltid i sig selv, eller indgå som en del af en sammensat menu med salater og forskellige slags pålæg. Du vælger selv.
Langtidshævet økologisk surdejsbrød
Vi bager hver dag: Rugbrød og hvedebrød udgør grundstammen, de er altid langtidshævede på surdej med økologisk mel. Special guest stars kan også optræde, baguette, nan, focaccia eller andre specialiteter, der passer til dagens måltid.
Lune vegetarretter
Vegetarer får lige så meget kokkekærlighed lagt i deres retter, som kødspisere. Derfor er der selvfølgelig også lune vegetarretter, masser af grønt og stor, rig variation hver eneste dag.
 

Kantinedrift

Har din virksomhed eget køkken, kan vi stille et kokketeam til rådighed, som kommer og tilbereder frokosten i firmaet. Vi står for planlægning, indkøb, tilberedning og oprydning, så du blot skal nyde den gode frokost med dine kolleger.

Bliver det aldrig jul med flæskesteg og halløj?

Jo jo, bevares. Men der er også mange andre, fine – og måske lidt oversete gastronomiske mærkedage på vej. Hvad med fx: International Veganerdag (1. november), Saint Martin af Tours, aka Morten, at spise mortensand, eller Mock Duck (10. december); Luciadag, at spise luciabrød, på svensk: lussekat (13. december); Store Honningsyp dag“, (22. december, fredagen før juleaften).