SØREN THYBOE

Ejer og mentor

Søren har været i kokkefaget, som han siger, ”altid”: Startede i lære som 16-årig på Domus Vista, selv under sin værnepligt, i flåden, var han placeret ved gryderne.

Som restauratør og køkkenchef har han skabt gastronomiske oplevelser på steder som Nimb Tivoli; Belle Terrasse Tivoli; Guldanden; Hotel Kong Frederik; Blame James, Irland; O’Yes, Malmø; Akvavit, New York; Tisvilde Bio & Bistro; Jantzen & Co.

Søren har været konceptudvikler på events for bl.a. Event Force, Aarstiderne, Danske Bank, Novo Nordisk, Finansforbundet, Republic of Fritz Hansen. Produktudvikler for fødevareindustrien, bl.a. i samarbejde med Kunde & Co. og Wibroe Duckert & Partners. Gastronomisk konsulent for tv, reklamer og spillefilm, bl.a.: Daloon, Glyngøre, ”Nynnes dagbog” og ”Verdens største sushibar” med Timm og Gordon.

Lyt til Sørens historie i det sjoveste afsnit af “Bearnaise er dyrenes konge”:

Kokkene

Fra venstre: Jacob, Sergiu, Søren, Nicolai, Michael og en kvart Christian. Samlet over en kold fadøl i Kreuzberg en varm sommerdag efter en lang gåtur i Berlin på studie- og inspirationstur. Marivic mangler på billedet og unge Jonas var ikke ankommet til Gastronomiexpressen endnu. De fleste af ”drengene” har arbejdet med Søren i mange år, i mellemtiden været ude på restauranter, højskoler, kantiner, men er vendt tilbage til det ”gamle team”.

 

Bagerne

Marie og Anne-Mone er to brødpassionerede kvinder, der laver vores brød fra bunden. Friskbagt, hver dag. Koldhævet, surdejsbaseret mørkt og lyst brød, bagt på mel fra Kornby mølle. Det er en nydelse at være vidne til, og et måltid i sig selv.