Vinglas-ikon

Godt selskab

Brylluppet, konfirmationen, firmafesten eller blot en aften med gode venner.
Hos Gastronomi Expressen laver vi mange events, og mange slags fester. Og vi kan lide det. Vi sørger for, at maden og det praktiske kører på skinner, så du kan koncentrere dig om dine gæster.
 

10 eller 1.000 gæster?

Som eventplanlægger har vi mange års erfaring med både de små og de helt store arrangementer. Vi kan derfor hjælpe med meget mere end blot mad til festen. Vi leverer typisk mad til fester i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men vi har også været på turné til fx Svendborg, Sønderjylland.

Det bedste sted til dit arrangement

Her er et uddrag af vores bud på festlokaler, fra højtidelige sale med lysekroner til rå rum i industriel urban stil.

Pladeværkstedet festlokale

Pladeværkstedet
På B&W’s gamle skibsværftsgrund ligger Pladeværkstedets 290 m2 store lokale. Vi har et godt samarbejde med Værkstedet, hvor vi har lavet alt fra augustbryllupper, litteratur- og musiklanceringer til internationale konferencer.

Vilhelm Lauritzen Terminalen festlokale

Vilhelm Lauritzen Terminalen
Vilhelm Lauritzen tegnede i 1938 denne revolu­tio­nerende måde at bygge lufthavns­terminaler på. Her bliver stadigvæk modtaget statsoverhoveder, kongelige – og måske jeres selskab. Hvis man har lyst til at tage et skridt op ift. Flyvergrillen.

Pakhus 11 festlokale

Pakhus 11
Amerikakaj på Nordhavn rummer bygningerne, der i dag er fredet, og står renoveret med elementer fra tiden som elværk, pakhus, vognværksted og smedje. Der er et stort og et mindre lokale, begge med udgang til havnen.

Kokke, tjenere, vin og underholdning

Vi har et tæt samarbejde med en række af landets bedste leverandører. Det gør at vi kan tilbyde at stå for det hele i én samlet løsning. Vi står for maden, men kan også sørge for tjenere, bartendere, inventar, location, telte, vin, vand og meget mere. Kort sagt: Vi kan tage hånd om din fest fra A-Z.

 

Eksempler på selskabsmenuer

Her er eksempler på nogle af de selskabsmenuer, vi tilbyder (klik og hent som PDF). Ønsker du en særlig buffet eller en anderledes menu, klarer vi også dette for dig.

Selskabsmenu laks med rogn

Forårsmenu

Festmenu bisque

3 festmenuer

Receptionsmenu små jordbærtærter

Reception

Selskabsmenu tapas og vegansk

Tapas & veganske småretter