Eksperter i mad til hverdag og fest
Efter godt 20 år i restaurationsbranchen besluttede Køkkenchef Søren Thyboe sig for at håndplukke et stærkt team af kokke og etablere Gastronomi Expressen. Men ét er at lave god mad i en restaurant, noget andet er at lave lækker mad til fester, events og frokostordninger.
Gode råvarer og sund mad lavet fra bunden
Vi tror på, at god og velsmagende mad kræver gode råvarer. Det er det overordnede princip der ligger bag alt hvad vi laver. Og så smager vi til med kærlighed.
Lokale leverandører
Vi har gennem årene opbygget et tæt og givtigt samarbejde med vores nøje udvalgte leverandører. Det gør os i stand til at levere gode, sunde og kvalitetsbevidste måltider, baseret på sæsonens bedste råvarer.
Vi bager det hele selv
Alt i brød og kager bages i eget bageri, også rugbrødet. Vores brød er kold- og langtids-hævet; det tager lidt længere tid, men det giver markant mere smag og en dejlig, kraftig krumme.
Friske grøntsager
Vi har fokus på grøntsager (og er desuden eksperter i vegetarmad). Derfor vil du heller ikke finde færdigskåret salat, forkogte kartofler eller tomatsovs på dåse på vores hylder; vi laver det hele fra grunden.
Bæredygtighed og fokus på madspild
Alt hvad vi foretager os påvirker vores omgivelser, og vi skal passe på de ressourcer vi har. Derfor sørger vi for, at så stor en andel af vores råvarer som muligt er økologiske.
Vi har også fokus på madspild. Når vi fx parterer en hel gris eller ko, udnytter vi det hele – undtagen halen, den vil leverandøren selv beholde.
Kvalitet, der får smilet frem
Kvalitet er også, at vi håndterer råvarer og køkkenhygiejne korrekt. Og her får vi glade smileys – hver gang.
Samarbejdspartnere og kunder
Vi har haft mange af vores kunder og samarbejdspartnere igennem flere år, for vi slipper dem så nødigt, når vi først er blevet glade for hinanden. Herunder har vi samlet et uddrag af vores samarbejder – leverandører såvel som kunder.