Kontakt os på tlf.: ​40 96 17 12​

gode råvarer og sund mad

Filosofi skal her forstås i den mere dagligdags forstand (se Aristoteles m.fl. for en mere elaboreret tilgang): Hvilke overordnede principper og tanker ligger der bag, det vi laver til hverdag - .

Vi tror på, at god mad kræver gode råvarer. Derfor har vi gennem årene opbygget et tæt og givtigt samarbejde med vores nøje udvalgte leverandører. Det gør os i stand til at levere gode, sunde og kvalitetsbevidste måltider, baseret på sæsonens bedste råvarer – hver dag – året rundt. Vi har fokus på grøntsager; derfor vil du heller ikke finde færdigskåret salat, forkogte kartofler eller tomatsovs på dåse på vores hylder; vi laver det hele fra grunden.

​Alt i brød og kager bages i eget bageri, også rugbrødet. Vores brød er kold- og langtidshævet; det tager lidt længere tid, men det giver markant mere smag og en dejlig, kraftig krumme. 

Nå ja, og sund mad, hvad er det? Godt spørgsmål, der har fordret utroligt mange, og kreative svar de seneste 30-40 år; Qiunoa, palæo, fedtfattig, glutenfri - for at nævne nogle. Vi er så gammeldags, at vi er blevet indhentet af de fleste kosteksperter, og kan konstatere, at vi er moderne igen: Spis varieret, og kig på den gode, gamle kostpyramide. GastronomiExpressen er mad til tiden - og i tiden!

​Kontaktinfo

Gastronomi Expressen ApS

Toftebakken 9 A-B

3460 Birkerød

Tlf.: 40 96 17 12

E-mail: soren@gastro-co.dk 

​Vi støtter hjertestarter i Brønshøj