Kontakt os på tlf.: ​40 96 17 12​

teamet​

TEAMET fra venstre mod højre: Jakub, Sergiu, Le Patron: Søren Thyboe, Nicolai, Michael, Christian. JJ bag kameraet, på studietur til Berlin, okt. 2018.

Efter godt 20 år i restaurationsbranchen besluttede Køkkenchef Søren Thyboe sig for at håndplukke et stærkt team af kokke og etablere Gastronomi Expressen. Men ét er at lave god mad i en restaurant, noget andet er at lave god mad til fester, events og frokostordninger – ofte ud af huset. Så udvælgelsen blev hård. Herunder kan du læse mere om de heldige, der slap igennem nåleøjet.​

SØREN THYBOE

Ejer og mentor

Født 1962, Østerbro.

Søren er far til 5 (!) og bosiddende lige ved siden af Torvehallerne – når han ikke er i sommerhuset i Tisvilde. I det hele taget, har tiden i Tisvilde sat sig spor; det var også her, at Nicolai, Christian og Michael kom om bord i ”Team Thyboe”.

Søren har været i kokkefaget, som han siger, ”altid”: Startede i lære som 16-årig på Domus Vista, selv under sin værnepligt, i flåden, var han placeret ved gryderne.

Som restauratør

Bistroen KBH; Tisvilde Bio & Bistro; Jantzen & Co, Gudhjem; KunstCaféen på Bornholms Kunstmuseum

Som køkkenchef og leder:

Isterød Højskole; Krogerup Højskole; Nimb Tivoli; Belle Terrasse Tivoli; Guldanden; Hotel Kong Frederik; Blame James, Irland; O’Yes, Malmø; Akvavit, New York

Events, konsulent og udvikler:

Gastronomi- teambuildingkurser for bl.a. Event Force, Aarstiderne.com, Danske Bank, Novo Nordisk, Finansforbundet, Republic og Fritz Hansen, Produktudvikler for fødevareindustrien, bl.a. i samarbejde med reklamebureauerne Kunde & Co. samt Wibroe Duckert & Partners. Gastronomi- og restaurationskonsulent for TV3: Kniven for struben sæson. Medforfatter til kogebogen ”Københavns Kønneste kokke”, Atelier, 2000. Gastronomisk konsulent for diverse tv, reklame og spillefilm, bl.a.: Daloon, Glyngøre, ”Nynnes dagbog”, ”Verdens største sushibar: Danmarks akvarium” med Tim og Gordon.

Selskaber, fra parmiddage til 3.500 spisende gæster, for blandt andre:

TV2 på Tour; Frederik og Marys bryllup; Firmajulefrokosten i Tappehallerne;

 • Fodbold? Det er Boldklubben Fix! Vi er hovedsponsor – og den yngste søn spiller der.
 • Ret jeg vender tilbage, njarh, jeg har mange retter, Fx kan jeg godt lide at lave Frikadeller derhjemme –”Ja, siger børnene, de smager dejligt. Men vi kan bedre lide mors!”

Jonas Wendt Bryde Hansen

Yngste mand på gulvet, født et stykke efter, Danmark blev europamestre i bold. Jonas er uddannet i Valby, på Hotel og Restaurantskolen KBH, udlært på den navnkundige , og nu hedengangne, ​restaurant Bodil i hipsterkvartet omkring Sdr. Boulevard. Jonas er på nogle områder en ung mand i en gammel mands krop, blandt ander holder han meget af 80'er musik.

 • Fodboldklub? Liverpool, der er gode. Siger mine venner
 • Når jeg ikke er i køkkenet, så gamer jeg. Eller måske løber jeg et halvmaraton

Marivic Leyte

Født 1981, Negros, Filippinerne.

Bosiddende med sin husbond i København.

Uddannelse: Farm technician. Marivic kom til Danmark i 2008 som au pair. Marivic er primært i vores kolde køkken, bager brød, leverpostej, laver dressinger mm.

 • Favorite Dish: Pancit Noodles, which is.. well noodles philippine style
 • When I’m not at work: I like to read novelles – right now: ”Vixin”, by Jean feather. And of course, be with my family – my girls and my husband.

Jens Jensen

Født 1962, Sandkås

Bosiddende i et look-a-like-kollektiv på Frederiksberg. Far til 3 udeboende drenge.

Uddannelse: Smed, Retorik og økonomi.

Jens har gået den direkte vej fra smed, buschauffør, journalist, underviser, højskolemand (hvor han mødte Søren) og kommunikationsbranchen til gastronomien, hvor han dog mestendels holder sig fra gryderne og i stedet tager hånd om formidling og pr, deraf den selvbestaltede titel ”Kommunikationsdirektør for gastrolingo et al.”

 • Når jeg ikke er på arbejde: Så skal der cykles med geddebukkestyr – allerhelst i Italien. Eller Alperne. Eller Pyrenæerne. Kan også kombineres med god mad og vin. Og kaffe (Italien). Og jazz.
 • Fodbold? B&B! Brøndby og Barcelona. Hvis man har en svaghed for Historien, Ideen om en Klub – og måske er en smule romantisk anlagt – så kan det ikke være anderledes.

Nicolai Vest Hansen

1972 Christianshavn.


Bosiddende på Østerbro. Kom med på ”Team Thyboe” i Tisvilde i 90’erne.
Uddannet kok fra Hotel og Restaurantskolen.
Restaurant Zéleste & Restaurant Els; Hotel Plaza; Gendarmen; Cafeteria; Nationalmuseet; Guldanden; Tisvilde Bio & Bistro; Krogerup Højskole; Bistroen Kbh.

 • Ret jeg vender tilbage til: ”Jeg er til moderne, klassisk fransk og italiensk. Jeg har ikke én særlig ret.”
 • Fodbold: ”Brøndby! Sådan er dét bare.”
 • Uden for køkkenet: ”Ud til vandet med fiskestangen.

Christian Feist Andersen

Født 1973 Tibirke.

Far til to piger, bosiddende i Hillerød. Kom med på ”Team Thyboe” i Tisvilde i 90’erne.

Uddannet som kok på Scandicon Morupgaard. Har arbejdet som kok og chef de cuisine og medejer på blandt andet Grundtvigs Højskole; Isterød Højskole; Bistroen KBH, Jantzen & Co; KunstCaféen på Bornholms Kunstmuseum; Tisvilde Bistro; The Dining Room – SAS Scandinavia; La Cocotte – Glostrup Park Hotel, Christers i New York.

 • Ret jeg vender tilbage til: ”Spaghetti m. kødsovs / Spaghetti alla puttanesca” (jeg har jo børn!)
 • Uden for køkkenet: ”Så cykler jeg rundt i Nordsjælland på min Principia aluracer. Jeg har i hvert fald kørt de første 200 km (!) – nu skal jeg også lige i gang.”
 • Fodbold: ”Man kan finde mig til FCK’s hjemmekampe – når de har succes. Og når de ikke slås.”

Michael Pinzon Drescher

Født 1980 København.

Bosiddende i Kbh. K med kæreste og barn. Kom med på ”Team Thyboe” i Tisvilde i 90’erne.

Uddannet som kok hos Søren på Tisvilde Bio & Bistro (hvor han fik tilnavnet ”Eleven”; hvilket han stadigvæk reagerer på, hvis der er lidt stress på i køkkenet). Café Viktor; Glostrup Park Hotel; Dining Room; Restaurant Tomat; Krogerup Højskole; Sletten Kro; Europæisk Miljøagenturs kantine.

Jakub Markus Rosenstadt

Født 1980 Ishøj, vokset op i Undløse.

Bor med kæresten i København.

Uddannet kok, efteruddannelser: akademigastronom jord til bord, storproduktion, serviceøkonom. Arbejdet på Skipperkroen, Restauration Phillip, Dragør Badehotel, Faglærer på Hotel- og Restaurantskolen, Gate gourmet, Couloir.

 • Når jeg ikke er i køkkenet, så tager jeg gerne fiskestangen på nakken. Jeg er fodboldignorant; så hvis det skal være sport, må det blive noget med motor, speedway eller Formel 1.

​René Bolvig

René er seneste medlem af fællesskabet; og dog går Søren og Renés fællesskab tilbage til 80'erne. Hjertelig velkommen til René, og tillykke til vores kunder - ikke mindst, dem der vil prøve vores Måltidskasse.  

René er udlært kok fra Hotel d’Angleterre og har været kok på flere af de bedre københavnske og nordsjællandske restauranter. I 1985 åbnede han sin egen restaurant Remis og blev senere køkkenchef på henholdsvis Belle Terrasse og Nimb i Tivoli, restaurant- og køkkenchef på Imperial Garden & Brasserie og endelig direktør for Bojesen på Base Camp med særligt ansvar for køkkenet. Rene har været restauratør og køkkenchef i Moltkes Palæ fra 2005 til 2020.

Undervejs har René vundet titlen som Årets Kok i 1994, modtaget Ejler Jørgensens Ærespris, et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi, deltaget aktivt i fagskolernes kokkeuddannelse og har senest været medredaktør og konsulent på genudgivelsen af Kokkebogen

renebolvig

​Kontaktinfo

Gastronomi Expressen ApS

Toftebakken 9 A-B

3460 Birkerød

Tlf.: 40 96 17 12

E-mail: soren@gastro-co.dk 

​Vi støtter hjertestarter i Brønshøj