Kontakt os på tlf.: ​40 96 17 12​

Mad til fest tilbydes af erfarent firma

Hos Gastronomi Expressen hjælper vi hellere end gerne med mad til fest. Mangler du festmad til en kommende begivenhed, kan du altså med fordel kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med mad ud af huset til diverse selskaber. Maden er af høj kvalitet, og levering sker altid til tiden. Vi leverer typisk mad til kunder i og omkring områderne Brønshøj og København, men leverer også over hele Nordsjælland.

Som eventplanlægger har vi stor erfaring. Vi kan derfor hjælpe med meget mere end blot mad til festen, hvilket du kan læse mere om nedenfor. Vi laver altid vores mad fra bunden, hvorfor du kan forvente en skøn smagsoplevelse hver eneste gang.

​Vi har et bredt udvalg af mad til fest

Her på siden finder du en oversigt over de forskellige menuer, som vi tilbyder. Vi har blandt andet en buffet til fest, dåb, bryllup, konfirmation, jubilæum, fødselsdag og reception. Ønsker du en særlig buffet eller anderledes menu, klarer vi også dette for dig

Vi tilbyder meget mere end blot mad til fest. Som festarrangør kan vi nemlig også klare alle de omkringliggende opgaver, såsom lokaler til fest og diverse events. Vi kan desuden hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin, nogle veloplagte tjenere og de helt rette omgivelser.

​Hvor meget mad til fest?

Hvad end du ønsker at få leveret mad til fest, få hjælp til planlægningen eller mangler et selskabslokale, så står vi klar til at løse opgaven for dig. Du kan derfor foretage din bestilling med det samme. Er du i tvivl om, hvor meget mad til fest du behøver, rådgiver og vejleder vi naturligvis også gerne omkring dette.

Bestil den hjælp, du mangler, ved at ringe på telefon 40 96 17 12 eller skrive pr. mail til soren@gastro-co.dk, og så vender vi tilbage.

​Kontaktinfo

Gastronomi Expressen ApS

Hareskovvej 53

2700 Brønshøj

CVR: 27564259

Tlf.: 40 96 17 12

E-mail: soren@gastro-co.dk