Kontakt os på tlf.: ​40 96 17 12​

vi bringer Mad til fest / vi arrangerer hele festen

Hos GastronomiExpressen laver vi mange fester. Og vi kan lide det. Mangler du festmad til en kommende begivenhed, kan du altså med fordel kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med mad ud af huset til selskaber. Maden er af høj kvalitet, og levering sker altid til tiden. Vi leverer typisk mad til fester til Storkøbenhavn og Nordsjælland, men vi har også været på turne til fx Svendborg, Sønderjylland.

Som eventplanlægger har vi stor erfaring. Vi kan derfor hjælpe med meget mere end blot mad til festen, hvilket du kan læse mere om nedenfor. Se også her for et uddrag af vores bud på festlokaler, fra højtidlige sale med lysekroner til rå rum i industriel urban stil.

​Vi har et bredt udvalg af mad til fest

Her på siden finder du en oversigt over de forskellige menuer, som vi tilbyder. Vi har blandt andet en buffet til fest, dåb, bryllup, konfirmation, jubilæum, fødselsdag og reception. Ønsker du en særlig buffet eller anderledes menu, klarer vi også dette for dig

Vi tilbyder meget mere end blot mad til fest. Som festarrangør kan vi nemlig også klare alle de omkringliggende opgaver, såsom lokaler til fest og diverse events. Vi kan desuden hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin, nogle veloplagte tjenere og de helt rette omgivelser.

​Hvor meget mad til fest?

Hvad end du ønsker at få leveret mad til fest, få hjælp til planlægningen eller mangler et selskabslokale, så står vi klar til at løse opgaven for dig. Du kan derfor foretage din bestilling med det samme. Er du i tvivl om, hvor meget mad til fest du behøver, rådgiver og vejleder vi naturligvis også gerne omkring dette.

Bestil den hjælp, du mangler, ved at ringe på telefon 40 96 17 12 eller skrive pr. mail til soren@gastro-co.dk, og så vender vi tilbage.

​Kontaktinfo

Gastronomi Expressen ApS

Toftebakken 9 A-B

3460 Birkerød

Tlf.: 40 96 17 12

E-mail: soren@gastro-co.dk 

​Vi støtter hjertestarter i Brønshøj