Nordisk
“Det danske køkken har ingen markant plads i verdensgastronomien.”
Så lakonisk er indleder Det Danske Gastronomiske Akademi sin beskrivelse af det danske i køkken.
Til gengæld har “Det nordiske køkken” indenfor det seneste tiår manifesteret sig endog meget markant på den internationale madscene. Det er frisk, enkel og ærlig mad, der afspejler de skiftende årstider i vores region. Det er genopdaget, klassisk husmandskost, lavet efter opskrifter, der er gået i arv fra generation til generation.
Det er også nye, spændende retter baseret på de mange fine råvarer, der findes i de nordiske lande. Det kan også være meget komplicerede retter, med uigennemskuelige tilberedninger.
Men først og fremmest afspejler det en lyst og vilje til at få kvaliteten frem i samarbejdet med det lokale landbrug og de lokale fødevareproducenter. Danmark er på vej til, igen, at få regionale køkkener.
Internationalt Mix
Japansk, kinesisk, thai? Alle tre køkkener kunne fortjene en selvstændig omtale; her vil vi nøjes med nævne dem som en selvfølgelig mulighed til jeres selskab. Og så har vi slet ikke nævnt det mellemøstlige, nordafrikanske, mexicanske... Eller noget hele andet? Der er bogstavelig talt en verden af muligheder derude. Forkæl dig selv og dine gæster og lad GastronomiExpressen tage dine smagsløg på en international kulinarisk rejse.
Dine ønsker Mix
Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker til menuen.
Vi elsker at lave mad og elsker at blive udfordret …
Fest 2, 3, 4 eller 5 retter
Skal menuen bestå af én stor hovedret og en dessert?
Eller skal det være en byge af små lækre smagsoplevelser? Ring eller send os en mail, så får vi en snak om, hvordan du kan få dine ønsker opfyldt – og holde dit budget.