Kontakt os på tlf.: ​40 96 17 12​

Frokostordning til tiden, i tiden

Hos Gastronomi Expressen leverer vi hver dag lækker frokost med friskbagt brød til virksomheder i København og Nordsjælland. Vi har derfor navngivet vores frokostordning ”Det daglige brød”, som byder på catering med spændende frokostanretninger af høj kvalitet.

Du bestemmer selv, om maden skal leveres, eller om du selv afhenter den på vores adresse. Vælger du levering, tilbereder vi maden i vores eget køkken, pakker den i særlige kasser og sørger for, at frokosten bliver leveret til tiden hver eneste dag.

Få en frokostordning på dine præmisser

Firmafrokost fra os falder altid i god jord. Vi tilbyder nemlig en sund kantineordning til en god pris. Har du nogle særlige ønsker til menuen, så gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Det kan være, at du ønsker fredagsburgere, så finder vi ud af det.

Har din virksomhed eget køkken, kan vi tilbyde at stille et kokketeam til rådighed, som kommer og tilbereder frokosten i firmaets køkken. Vi står for planlægning, indkøb, tilberedning og oprydning, så du blot skal nyde den gode frokost med dine kolleger

Kontakt os for at høre nærmere om vores frokostordninger

Ønsker du at høre mere om vores frokostordninger, kan du kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at modtage nye kunder, som gerne vil optimere arbejdsglæden med en lækker frokostordning.

Kontakt os på telefon 40 96 17 12, eller skriv til vores e-mail soren@gastro-co.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information.

​Kontaktinfo

Gastronomi Expressen ApS

Toftebakken 9 A-B

3460 Birkerød

Tlf.: 40 96 17 12

E-mail: soren@gastro-co.dk 

​Vi støtter hjertestarter i Brønshøj