Mad

trøfler01

Mad med mere

God mad er ikke bare en måde at blive mæt på. Det er en verden af talrige og uforglemmelige sanseoplevelser. Det er gode gamle minder og nye spændende smagsindtryk, der bare venter på at blive opdaget. Herunder kan du læse mere om nogle af vores ekspertiser og måske lade dig inspirere til dit næste selskab.

sylt09

Temaer

Mulighederne er mange, når det kommer til tema-mad. Skal det være kinesisk, fransk eller måske japansk? Tag med Gastronomi Expressen på en uforglemmelig kulinarisk rejse ud i den store vide verden.
Vi har ingen gastronomiske begrænsninger / blokeringer

pølsebord02

Italiensk

Det italienske køkken har altid haft en særlig plads i vores hjerter. Det er som om dette fyrrige folkefærd har en helt unik forståelse for at lave mad med stor passion og kærlighed. Hvem har ikke måtte overgive sig til en frisk salat caprese eller en sprød, lille tiramisù. Det er enkelt. Det er autentisk. Det er lige noget for os.

coq

Fransk

Det franske køkken byder stor variation og unikke smagsoplevelser. Det er fine, elegante smagsnuancer og rustik og autentisk bistro-mad. Det er god vin og gode oste akkompagneret af olivenolie, krydderurter og lufttørret skinke. Bon appetit!

Kantarel

Nordisk

Det nordiske køkken har i de seneste par år manifesteret sig på den internationale mad-scene. Det er frisk, enkel og ærlig mad, der afspejler de skiftene årstider i vores region. Det er klassisk husmandskost, lavet efter opskrifter der er gået i arv fra generation til generation. Og det er nye spændene retter, baseret på de mange spændende råvarer, der findes i de nordiske lande.

krydderier

Internationalt Mix

Japansk, kinesisk, thai? Eller noget hele andet? Der er bogstaveligtalt en verden af muligheder derude. Forkæl dig selv og dine gæster og lad Gastronomi Expressen tage dine smagsløg på en international kulinarisk rejse.

snitter01

Dine ønsker Mix

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker til menuen. Vi elsker at lave mad og elsker at blive udfordret …


 


Fest 2, 3, 4 eller 5 retter

Skal menuen bestå af én stor hovedret og en dessert? Eller skal det være en byge af små lækre smagsoplevelser? Ring eller send os en mail, så får vi en snak om, hvordan du kan få dine ønsker opfyldt – og holde dit budget.